Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Військовий оркестр
194 понтонно-мостового
загону
Неділя, 28.04.2024, 17:16
Вітаю Вас Гость | RSS
 
 
Головна » 2009 » Вересень » 26 » Перший відкритий конкурс духових колективів
10:05
Перший відкритий конкурс духових колективів
  Як вже було відомо, 19-20 вересня у м. Новомосковську відбувся Перший відкритий всеукраїнський конкурс духових колективів, присвячений 66-й річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників та 433-й річниці з дня його заснування, у якому брали участь дівочий оркестр "Роксолана" Кременчуцького педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, оркестр Генерального управління Міністерства внутрішніх справ України у Дніпропетровській області, оркестр Криворізького обласного музичного училища, оркестр Дніпропетровської консерваторії ім. М. Глінки.
  За планом першого етапу конкурсу (19-го вересня) наш оркестр брав участь у веденні колони до Монументу слави та святковому мітинзі, де свою майстерність показали дівочий оркестр "Роксолана" та оркестр ГУ МВСУ у Дніпропетровській області. Після цього на головній сцені міста відбувся святковий концерт за участі інших конкурсантів, де нами було виконано відомі естрадно-джазові композиції та популярні пісні.
  Другий етап конкурсу (20-го вересня) розпочався з марш-параду по центральній вулиці міста до стадіону "Металург" на чолі з заслуженим діячем мистецтв України, головою журі, керівником інституту проблем народної культури, доцентом Київського національного університету культур і мистецтв, диригентом Зразково-показового оркестру Збройних Сил України Григор'євим Геннадієм Миколайовичем, доцентом кафедри духових та оркестрово-ансамблевих інструментів Дніпропетровської Консерваторії Петросяном Сергієм Михайловичем, а також мером міста Новомосковська Літвіщенко Віктором Івановичем. На стадіоні відбулися показові виступи учасників конкурсу, де наш оркестр вирізнився серед інших показом феєричного концертного дефіле, яке справило незабутнє враження на журі та глядачів.
  Кульмінацією конкурсу було виконання зведеним оркестром відомих класичних та патріотичних творів під керівництвом голови журі, диригента Зразково-показового оркестру Збройних Сил України Геннадія Григор'єва.
  Ми гадаємо, що виступи оркестрів српавили незабутнє враження на жителів та гостей міста і залишили відбиток у серцях шанувальників духового мистецтва!
Переглядів: 1034 | Додав: Tico | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright by ^T i c o^ © 2024
Використовуються технології uCoz