Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Військовий оркестр
194 понтонно-мостового
загону
П`ятниця, 29.03.2024, 16:43
Вітаю Вас Гость | RSS
 
 
Головна » 2011 » Жовтень » 21 » АсМАП
15:25
АсМАП

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АсМАП!

Незабаром АсМАП відзначає своє 20-річчя! Ми також сердечно вітаємо увесь колектив та даруємо їм незабутній святковий концерт, який відбудеться 27.10.2011р. у Київському міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті. 

                АсМАП        

Асоціація міжнародних автомобільних перевізників (АсМАП) України на сьогодні є одним з найбільших некомерційних, недержавних, добровільних об’єднань суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності. Вона об’єднує понад дві тисячі організацій – учасників АсМАП України, які надають послуги з перевезень вантажів і пасажирів у міжнародному сполученні.

Асоціація створена наприкінці 1991 року та є договірним об’єднанням, завданням якого є постійна координація господарської діяльності підприємств, що об'єдналися для роботи, в тому числі в системі міжнародних дорожніх перевезень (МДП). Асоціація сприяє розвитку перевезення вантажів та пасажирів автомобільним транспортом, в тому числі у міжнародному сполученні, представляє інтереси своїх учасників в органах державної влади, міжнародних організаціях, захищає права учасників, забезпечує зв’язки з громадськістю. Участь в Асоціації не обмежує її учасників в комерційній, громадській та будь-якій іншій діяльності, що не заборонена законодавством. Учасники Асоціації з правом вирішального голосу мають рівні права та обов‘язки із засновниками Асоціації.

Одне із основних завдань АсМАП України — представлення інтересів учасників Асоціації та відстоювання їхніх прав у Міжнародному Союзі Автомобільного Транспорту (МСАТ).

Головою Ради АсМАП України, Президентом АсМАП України (обраним Загальними зборами учасників АсМАП України) є заслужений працівник транспорту України, кандидат технічних наук, академік Транспортної академії України, Костюченко Леонід Михайлович.

Переглядів: 1528 | Додав: Tico | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ралдугин Станислав  
0
А видео снимали? Если есть возможность, скиньте на YouTube!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright by ^T i c o^ © 2024
Використовуються технології uCoz